Oι ώρες λειτουργίας του coffee bar bistro είναι Πέμπτη-Κυριακή 10:00-23:00

Παροχές

Κατασκευάσαμε πρότυπες εγκαταστάσεις και δημιουργήσαμε τις ιδανικές συνθήκες για να απολαμβάνετε καθημερινά παροχές υψηλών προδιαγραφών που μεριμνούν για τη σωματική και πνευματική σας ευεξία καθώς και υπηρεσίες που καλύπτουν ευέλικτα και εξατομικευμένα τις προσωπικές σας ανάγκες για φροντίδα.

Στο Χρυσάνθειο ενθαρρύνουμε την ενεργή ζωή στην τρίτη ηλικία και σας προτρέπουμε να την απολαύσετε με άνεση και ανεξαρτησία στην ιδιωτικότητα του προσωπικού σας χώρου. Χαρείτε την καθημερινότητά σας απαλλαγμένοι από ανησυχίες, με τη βεβαιότητα ότι βρισκόμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε.

Φροντίδα

Με στόχο τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης σε κάθε περίοδο της ζωής σας, σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών, που είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας για φροντίδα, όποτε εσείς κρίνετε πως τη χρειάζεστε. Με απόλυτη ευελιξία, ευαισθησία και διακριτικότητα, οι παροχές μας προσαρμόζονται εύκολα στις ατομικές σας ανάγκες, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλό βιοτικό επίπεδο που σας αξίζει. Το επιστημονικό προσωπικό και οι έμπειροι φροντιστές του Χρυσάνθειου βρίσκονται πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν.

Ποιότητα ζωής

Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και εμπλουτίζουμε την καθημερινότητά σας με παροχές και εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για συναναστροφή, ευεξία, ψυχαγωγία, χαλάρωση και προσευχή. Απολαύστε τον προσωπικό σας χρόνο στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία αναψυχής ή περάστε όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Εστιατόριο, bar και bistro

Το ολοήμερο bistro bar σας καλωσορίζει με πιάτα κλασικής κουζίνας, καφέ και μικρά γεύματα ενώ στο à la carte εστιατόριο θα βρείτε ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις. Οι τιμές είναι ειδικά διαμορφωμένες για τους ενοίκους του Χρυσάνθειου.

Βιβλιοθήκη και χώρος αναψυχής

Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή βιβλίων στην ενημερωμένη βιβλιοθήκη του κεντρικού κτιρίου και εντοπίστε το ιδανικό σημείο ανάγνωσης μέσα στον ανοιχτό και φωτεινό χώρο αναψυχής.

Κέντρο ευεξίας

Λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένοι χώροι γυμναστηρίου, πισίνας, spa - μασάζ και κομμωτηρίου. Το προσωπικό του Κέντρου Ευεξίας απαρτίζεται από φυσικοθεραπευτές καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Αίθουσα θεραπείας

Ευρύχωρη και σύγχρονη αίθουσα θεραπείας για να λάβετε τη φροντίδα που χρειάζεστε με άνεση και διακριτικότητα.

Πισίνα

Η θερμαινόμενη πισίνα διατίθεται αποκλειστικά στα μέλη μας και προορίζεται για άθληση και θεραπευτικά προγράμματα.

Εκκλησία

Άμεση και εύκολη πρόσβαση στους δύο διαμορφωμένους χώρους προσευχής εντός των εγκαταστάσεων. Λειτουργίες πραγματοποιούνται περιοδικά από ιερείς της περιοχής.

Αμφιθέατρο

Το αμφιθέατρο στον εξωτερικό χώρο του Χρυσάνθειου αποτελεί ένα φιλόξενο σημείο συνάντησης, όπου διεξάγονται εκδηλώσεις, ομιλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Σινεμά

Ο κινηματογραφικός χώρος είναι σχεδιασμένος να σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας με την προβολή αγαπημένων ταινιών και βραβευμένων ντοκιμαντέρ.

Βιολογικές καλλιέργειες

Δημιουργούμε υπαίθριες εκτάσεις βιολογικής καλλιέργειας και εγκαταστάσεις "πράσινου" θερμοκηπίου. Όλα τα προϊόντα που παράγουμε στον βιολογικό μας λαχανόκηπο τροφοδοτούν τη κουζίνα του Χρυσάνθειου και καταλήγουν ολόφρεσκα στο πιάτο σας.

Προσωπικό

Ιατροί & Νοσηλευτές

Το Χρυσάνθειο στελεχώνεται από Νευρολόγο, Παθολόγο, Καρδιολόγο και καταρτισμένους νοσηλευτές.

Ψυχολόγος

Ο ψυχολόγος του Χρυσάνθειου παρέχει ατομική συμβουλευτική υποστήριξη, συντονίζει ομαδικές συζητήσεις και διεξάγει προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης.

Φυσικοθεραπευτής

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Χρυσάνθειου πραγματοποιούμε θεραπείες αποκατάστασης και ενδυνάμωσης υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου φυσικοθεραπευτή.

Διατροφολόγος

Ο διατροφολόγος του Χρυσάνθειου σχεδιάζει ατομικά προγράμματα διατροφής, προσαρμοσμένα σε ειδικούς περιορισμούς και ανάγκες, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση και διατήρηση μια υγιούς και ισορροπημένης διατροφής.

Φροντιστές

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε.